Vaccinuri ( CO imunologica)

VI.)   Vaccinuri ( CO imunologica):

a.)    vaccinul antispermatic: nu este suficient de eficient datorit a faptului ca nu se pot neutraliza un numar atât de mare de spermatozoizi) iar revenirea la o functie normala a spermatozoizilor este dificila si nu este o metoda usor acceptata de barbat ; în consecinta s-a propus ca tot femeia sa accepte vaccinul !

b.)    vaccinul antiovul :s-a încercat realizarea unui vaccin anti-zona pellucida ( împotriva membranei gelatinoase a ovulului) ; astfel organismul formeaza anticorpi împotriva acestui vaccin care vor împiedica patrunderea spermatozoizilor în ovul, fiind contraceptiv dar împiedica si nidarea ( !) fiind deci si abortiv !

c.)    vaccinul anticorionic : este vaccinul care a ajuns deja în faza de încercari clinice (!); el este îndreptat împotriva gonadotrofinei corionice, deci împotriva placentei care nu se mai poate dezvolta ; dupa declaratia OMS, acest vaccin reprezenta în anii 1990 o mare speranta ! Este abortiv !

În realitate !  

Un vaccin prin definitie este o substanta care se sintetizeaza cu scopul de a apara organismul împotriva unei boil anume. Astfel vaccinul contine de obicei un virus viu atenuat ( ca virulenta scazuta si care nu poate da boala) , care stimuleaza organismul sa formeze anticorpi împotriva acelui virus. Dar niciodata în medicina NU s-a realizat un vaccin care sa ucida un om, un copil, în propriul organism al mamei ! Iata unde a ajuns Medicina moderna a zilelor noastre iar Forurile Superioare ale Medicinii Universale ( OMS si altii ) se lauda cu acest genocid . La editarea acestui articol am folosit materiale de Dr. Christa Todea-Gross si are argumente solide si credibile in cartea sa „Indrumarul medical si crestin despre viata”

Lasă un răspuns