Bucură-te de viaţă sexuală evitând greşelile!

Viaţa sexuală a fost dintotdeauna şi este şi acum un subiect greu de abordat şi de multe ori chiar nu găseşti persoane cărora să le impartasesti trăirile, nedumeririle şi problemele tale. Deaceea multe femei ajung nemulţumite de viaţa lor intimă. Indiferent de cercul de prieteni în care eşti aceste subiecte nu prea se discută. Desigur că ar putea fi multe cauze în nemplinirea ta sexuală însă cauză nu trebuie să fii chiar tu. Parcurgem împreună câteva greşeli pe care s-ar putea să le faci şi care s-ar putea să îţi  diminueze plăcerea sexuală sau chiar să îţi ruineze viaţa intimă.

Ai relaţii intime doar din datorie pentru partener, nu şi pentru  tine.

Multe femei fac asta, şi cel puţin odată poate ai făcut-o şi tu. Se ştie căci sexul este un bun remediu pentru durerile de cap, dureri de spate, etc. cât şi pentru stress. Însă aşa cum poate de multe ori şi tu ai făcut sex înţelegându-i “nevoile”  şi el ar putea să te înţeleagă şi să tolereze lipsa ta de chef sau indispoziţie, fără chiar să se supere deloc. Pentru bărbaţi sexul este modul  explicit de a primi dragoste, grijă, preţuire, iar pentru femei afecţiunea este înţeleasă prin protecţie, grijă şi atenţie. Sunt diferite moduri şi totuşi transmit acelaşi mesaj “ afecţiune”.

Gândeşte frumos despre sex!

 Dorinţele legate de sex din timpul zilei te vor entuziasma mai mult atunci când îţi întâlneşti soţul. Şi sexul ca oricare alte nevoi umane are valoarea sa. Poate  că unele femei au avut parte şi de incidente cu unele amintiri mai puţin plăcute despre sex, însă cu siguranţă dacă veţi sta bine să vă gândiţi veţi descoperi că sunt şi multe amintiri plăcute. Gândiţi-vă mai mult la episoadele plăcute din viaţa  intimă personală şi propuneţi-vă să le repetaţi şi să mergeţi mai departe în experienţe şi plăcere. Felul în care gândeşti despre sex îţi va influenţa viaţa intimă şi  vei simţi plăcere sau dezamăgire.

Fă din sex o bucurie!

Multe femei nu fac o prioritate din viaţa sexuală şi nu dau importanţă relaţiei intime.Este o atitudine total greşită! Revizueste-ţi priorităţile, vezi ce te împiedică să faci din viaţa intimă o proiriate şi schimbă-ţi priorităţile! Viaţa de familie va fi mult mai frumoasă şi vei avea parte de implinire şi bucurie!

Lenjeria intimă – un plus de feminitate!

Instinctele masculine sunt bazate în principal pe vizual şi bărbaţii adoră lenjeria intimă. Desigur aici când vorbim de lenjerie intimă există o mare diversitate de la “cele mai”… până la cele cu “bun gust”, însă cu siguranţă dacă nu excluzi acest element din mintea ta, vei găsi ceva plăcut, fermecător care să ţi dea un plus de feminitate şi să aduci un element nou şi frumos în relaţia voastră.

Nepretuirea şi nemulţumire faţă de propria persoană!

Nici o femeie nu este perfectă în mintea ei, însă totul depinde de cum reuşeşte fiecare să depăşească aceasta problema, care de cele mai multe ori există doar în mintea ei. Femeile sunt prea critice de felul cum arată, însă bărbaţii nu pun mare accent pe aceastea, cât pe faptul de a fi în intimitate şi a simţi plăcere şi satisfacţie.

Dar nu uita că dacă nu îţi îngrijeşti propria persoană atât psihic cât şi fizic nu vei avea decât de pierdut. Preţuieşte-te şi fă tot ce poţi pentru un aspect îngrijit dar mai ales foloseşte-ţi toate resursele pentru a fi tot mai plăcută. Da atenţie alimentaţiei sănătoase, sportului, cât şi educaţiei tale. Vei fi o femeie puternică, vei şti ce vrei şi vei primi ce îţi doreşti.Vei avea doar de câştigat!

Alungă plicitiseala şi rutina!

Pe cât posibil măcar din când în când căuta soluţii noi pentru viaţa intimă. Fie că schimbaţi dormitorul şi mergeţi într-o excursie…folosiţi-vă creativitatea pentru a nu lăsa pliciseala  în viaţa voastră intimă. Dacă mă veţi întreba : de ce? Eu v-aş răspunde că plictiseala în oricare aspect al vieţii noastre nu este constructivă, cu atât mai mult în relaţia intimă care este “motorul” familiei !

Aprecierea şi mulţumirea!

Mulţumirea vine din adâncul inimii şi nu trebuie să lipsească într-o relaţie. Două persoane care se iubesc nu trebuie să uite să îşi arate apreciera şi mulţumirea, iar dacă mai este câte ceva de corectat nu uitaţi să folosiţi doar dragostea şi niciodată critică. Poţi face anumite sugestii în ceea ce crezi că ar fi bine de schimbat şi desigur să lucraţi împreună la aceasta fără răutate şi critică!

Vă doresc iubire multă şi o familie frumoasa!

Lasă un răspuns