De ce Doar Împreună

Traim intr-o lume in care familia conteaza tot mai putin, in care libertatea este cuvantul de ordine, in care barbati si femei fug de responsabilitati familiale, in care coloana vertebrala se misca in toate directiile si in care ceea ce Dumnezeu a instaurat este inlaturat. O lume a unei libertăţi false şi păgubitoare pentru familie şi societete.Atunci

Urmarind aspecte din viata acestei societati si in mod deosebit aspect din viata romanilor ne realizam foarte usor ca ceva nu e in ordine, ca ceva nu functioneaza la parametri normali si aceasta este relatia din familie. Daca intalnesti cea mai mica “problema” in viata de familie esti indemnat sau indemnata sa divortezi. Daca vrei sa te casatoresti prietenii iti vor spune ca poti avea relatii si fara obligatii, esti invatat sa pleci departe de responsabilitati, departe de orice sacrificiu pe care o eventual familie l-ar impune.

Biblia ne spune ca Dumnezeu l-a facut pe barbat si pe femeie si ca acestia au format prima familie, au fost binecuvantati si asa a inceput sa existe familia, mai apoi in tot parcursul bibliei putem vedea foarte clar important ape care Dumnezeu o da familiei si gandul mi se poreste aici la ceea ce ni se spune prin Pavel “Ceea ce a unit Dumnezeu omul sa nu desparta” Urmarind multe discutii in spatial virtual si in cel real s-a constatat o lipsa totala de material in vederea consilierii familiei cu tot ceea ce implica ea.

De aceea ne propunem o pagina in care sa fie publicate material ajutatoare pentru cei care au intrebari in vre-o problema de familie cel mai mult insa dorim o abordare a reletiei dintre sot si sotie la nivel spiritual, emotional, de comunicatie si bineintes la nivel fizic sau sexual. Se vorbeste foarte mult despre relatii, televizoarele ne inunda cu emisiuni care de care mai “specializate” in a rezolva problemele de cuplu, prietenii devin peste noapte specialist in relatiile de cuplu, oricine se crede in stare sa resolve problemele de cuplu si totusi…… nu se rezolva? De ce?…… De ce ….

Nu e greu de aflat, mai greu este raspunsul la intrebarea “Ce sa fac?” si asta se vrea a fi aceasta pagina, un loc in care sub indrumarea lui Dumnezeu sa existe posibilitatea de a afla raspunsuri la intrebarile pe care le au sotii sau sotiile. Intrebari despre spiritualitatea in familie, despre comunicarea intre parteneri, despre viata intima intre sot si sotie si multe altele. Speram ca

Dumnezeu sa ne lumineze sa fim un izvor de binecuvantare si revigorare prin aceasta pagina.

Lasă un răspuns